Ertuğrul Doğan'dan transfer açıklaması: Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür Galatasaray'a gidecek mi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ertuğrul Doğan'dan transfer açıklaması: Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür Galatasaray'a gidecek mi?

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, takımdan ayrılacağı iddia edilen Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ankara'da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Doğan, "Hocamız gerçekten çok ciddi bir çalışma yürütüyor. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Her şey çok ciddi, sık elenip sık dokunduğu için anlaşmalar yapsak da biz bunu dışarıya aktarmıyoruz. İlk etapta 6-7 transfer öngörüyoruz. Bu sayı aşağı yukarı değişebilir. Biz sürekli kendisiyle görüşüyoruz. Transferler gelmeye başladıkça, hocamız takımın durumunu kampta gördükçe, bize ne dönüş yapıyorsa, bizden ne talebi oluyorsa, Trabzonspor Yönetim Kurulu da bu talepleri yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacaktır." ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'DAN UĞURCAN ÇAKIR VE ABDÜLKADİR ÖMÜR AÇIKLAMASI

Başkan Doğan, kaleci Uğurcan Çakır'la ilgili çıkan transfer söylentilerine ilişkin, "Uğurcan Çakır, bizim kaptanımız. Çok da sevdiğiniz bir kardeşimiz. Uğurcan'ı biz Türkiye'de herhangi bir kulübe vermeyiz. Uğurcan'ın Avrupa'da önemli bir kulübe gitmesini isteriz. Türk futbolu ve Uğurcan için isteriz ama şu an böyle bir durum yok. Şu anda bize gelen böyle bir resmi teklif yok." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'e transfer teklifi yaptığı öne sürülmüştü.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...