Fenerbahçe Ozan Suncak’ın sözleşmesini feshediyor

- Güncelleme:
Fenerbahçe Ozan Suncak’ın sözleşmesini feshediyor

SPOR Haberleri

Stuttgart altyapısından yetişen ve Almanya 5. Ligi’nde Reutlingen forması giyen 18 yaşındaki Ozan Suncak’ın terör örgütüne destek verdiği mesajlar ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Stuttgart altyapısında yetişen ve Almanya 5. Ligi’nde mücadele eden SSV Reutlingen 05 forması giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Suncak’ın sözleşmesini feshediyor. Merkez orta sahanın yanı sıra sol kanat beki olarak da görev yapabilen Ozan Suncak, sarı lacivertlilerin altyapıya yaptığı bir transferdi. Ancak oyuncunun terör örgütü PKK’ya destek veren paylaşımları ortaya dökülünce Fenerbahçe oyuncunun avukatını çağırdı. 

DETAYLI İNCELEME ŞART

Altyapı eğitimini Almanya’da almış olan Ozan Suncak’ın 14 Ekim’den bu yana Fenerbahçe’de deneme idmanlarına çıktığı öğrenildi. Altyapı hocalarından gelen olumlu raporlar üzerine yönetim de sözleşme imzalanmasına karar vermişti. Ancak oyuncunun saha performansları yanında özel hayatıyla ilgili detaylı bilgi toplanmamış olması PKK sempatizanı bir isme imza attırılmasına sebep oldu. Oyuncunun sözleşmesi kısa süre içinde feshedilecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...