Galatasaray'da ilkler gecesi! Çaykur Rizespor maçında açılışı yaptılar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'da ilkler gecesi! Çaykur Rizespor maçında açılışı yaptılar

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray'da Lucas Torreira ve Derrick Köhn, sarı-kırmızılı formayla ilk gollerini kaydetti. Derrick Köhn 9. dakikada ağları sarsarken, Lucas Torreira 31. dakikada gol sevinci yaşadı.

Galatasaray'ın devre arasında Hannover96'dan kadrosuna kattığı Derrick Köhn performansıyla taraftarın büyük beğenisini topluyor. 25 yaşındaki Gana asıllı Alman sol bek 3.350.000 Euro bonservis bedeli ile devre arasında sarı-kırmızılı formayı giydi. Sahaya çıktığı ilk maçtan itibaren atletizmi ile göz dolduran oyuncu Çaykur Rizespor karşılaşmasında ağları sarsmayı başardı.

TORREİRA GOLLE BULUŞTU

Geçtiğimiz sezon takıma katılan ve defansif orta saha pozisyonunda gösterdiği başarılı performansla taraftarın sevgisini kazanan Lucas Torreira da sessizliğini Çaykur Rizespor karşılaşmasında bozdu. Torreira, 31.dakikada ağları sarsarak Galatasaray'ı, Rizespor karşısında 2-0 öne geçirdi.

Galatasaray'da ilkler gecesi! Çaykur Rizespor maçında açılışı yaptılar - 1. Resim

DERRİCK KÖHN KİMDİR?

4 Şubat 1999’da Almanya’nın Hamburg kentinde doğan ve Gana asıllı olan sol bek oyuncusu, Bramfelder ve Hamburg altyapılarında yetişti. 

Galatasaray'da Köhn sevinci! Çaykur Rizespor maçında açılışı yaptı - 1. Resim

2017 yılında büyük potansiyel görülerek Bayern Münih’in altyapısına geçiş yapan oyuncu, 2020 yılında Hollanda’nın Willem II takımına transfer oldu. Köhn, 2022-23 yaz transfer sezonunda ise Hannover ile anlaşarak son olarak burada forma giydi. Bundesliga 2’de bu sezon 20 maça çıkan Derrick, 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 

Köhn ayrıca Almanya U19 Milli Takımı’nda bir kez forma şansı buldu. Hücumu seven bir sol bek olarak çıktığı maçlarda asist özelliğiyle ön plana çıktı. Bayern Münih II ile çıktığı 90 maçta 15 asist kaydetti. Hannover’da ise A takım seviyesinde 56 maçta 12 asist ve 8 gole imza attı. 

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...