Galatasaray'ın transferde ilk hedefi belli oldu! Yıldız futbolcu için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'ın transferde ilk hedefi belli oldu! Yıldız futbolcu için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gelecek sezonunun kadrosunu şimdiden hazırlamaya çalışan Galatasaray'ın ilk hedefi belli oldu. Sarı-kırmızılı ekibin Werder Bremen'in kanat oyuncusu Eren Dinçki için teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Alman temsilcisinin Dinçki için istediği bonservis bedeli de belli oldu.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı.

ROTA GURBETÇİLER

Son dönemde Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay gibi gurbetçi futbolculardan yüzü gülen Galatasaray, yüzünü Almanya'ya çevirdi. Galatasaray'ın 1 numaralı transfer hedefinin Werder Bremen'in genç kanat oyuncusu Eren Dinçki olduğu öğrenildi. 

BONSERVİS BEDELİ ORTAYA ÇIKTI!

Bu sezon kiralık gönderildiği Heidenheim dahil birçok talibi bulunan Eren Dinkçi için Werder Bremen'in talep ettiği bonservis de ortaya çıktı.

Dinçki'nin bonservisini elinde tutan Werder Bremen'in oyuncudan 5 milyon euro bonservis bedeli beklediği öğrenildi.

Galatasaray'ın transferde ilk hedefi belli oldu! Yıldız futbolcu için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı - 1. Resim

GALATASARAY RESMİ TEKLİF YAPACAK

Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde Werder Bremen ile pazarlık masasına oturacağı ve Alman ekibine resmi teklifini ileteceği vurgulandı.

Bu sezon kiralık forma giydiği Heidenheim'da, Bundesliga ve kupada toplam 24 maça çıkan Eren Dinkçi 8 gol, 4 asistlik skor katkısı verdi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...