Göztepe evinde lider Eyüpspor'a 5 çekti! Trendyol 1. Lig'de zirve mücadelesi kızıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Göztepe evinde lider Eyüpspor'a 5 çekti! Trendyol 1. Lig'de zirve mücadelesi kızıştı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trendyol 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Göztepe, evinde lider Eyüpspor'u 5-1 mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibi son 4 maçta 12 puan toplarken 13 gol attı, kalesinde yalnızca 1 gol gördü.

Göztepe Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında  lider Eyüpspor'u 5-1 mağlup etti. İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibine galibiyeti getiren golleri Mamah, Messaoudi, Yalçın Kayan (P) ve Ahmed Ildız (2) attı.

Stoilov yönetimindeki Göztepe puanını 32'ye yükseltti. 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Arda Turan'ın takımı 39 puanda kalsa da zirvedeki yerini korudu.

STOİLOV: SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, şunları söyledi:

"Bu maç gerçekten Türk futbolu adına çok değerli bir maç oldu. Çünkü 1. Lig'de olsa da yüksek kalitede olan ve güzel futbol oynamak isteyen 2 takım, taraftarlara ve tüm Türkiye'ye güzel bir futbol izletti. Futbolun gelişimi adına güzel bir geceydi. Mücadele, dinamizm ve agresiflikle bugün galip gelmeyi başardık.

Eyüpspor'a karşı büyük bir mücadele gösterdik ve kazandık. Bugün sahada en önemli şey oyuncularımızın her şeyini vermesiydi. Bu durumu aynı şekilde devam ettirmeliyiz çünkü sahada her şeyimizi verdiğimiz zaman bizi destekleyen taraftarlarımız çok mutlu oluyor. Kaybettiğimiz günlerde bile sahaya her şeyimizi yansıttığımızda arkamızda olurlar. Çok sıkı çalışmaya devam etmemiz gerekiyor.

Her maçta bu büyük mücadeleyi vereceğimize söz veriyorum. Bu şekilde devam edip taraftarlarımızla birlikte hedefimize varıp, Süper Lig'e çıkacağız" 

Göztepe evinde lider Eyüpspor'a 5 çekti! Trendyol 1. Lig'de zirve mücadelesi kızıştı

Göztepe evinde lider Eyüpspor'a 5 çekti! Trendyol 1. Lig'de zirve mücadelesi kızıştı

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Ömer Faruk Turtay, Nurettin Dinçer Demir, Abdülhamit Söyler

Göztepe: Lis, Ogün Bayrak, Taha Altıkardeş, Nielsen, İsmail Köybaşı, Doğan Erdoğan, Tarkan Serbest, Yalçın Kayan (Dk. 66 Ahmed Ildız), Mamah (Dk. 83 Aliou Traore), Tijanic (Dk. 83 Celil Yüksel), Messaoudi (Dk. 26 Kubilay Kanatsızkuş)

Eyüpspor: Berke Özer, Metehan Baltacı (Dk. 46 Mehmet Murat Uçar), Luccas Claro, Robin Yalçın, Caner Erkin, Recep Niyaz (Dk. 63 Mete Demir), Taşkın İlter (Dk. 45+5 Bekir Yılmaz), Fredy, Ahmed Kutucu, Bruno (Dk. 74 Mustafa Pektemek), Ampem (Dk. 74 Melih Kabasakal)

Goller: Dk. 4 Mamah, Dk. 10 Messaoudi, Dk. 56 Yalçın Kayan (Penaltıdan), Dk. 70 ve 88 (Penaltıdan) Ahmed Ildız (Göztepe), Dk. 45 Ahmed Kutucu (Eyüpspor)

Sarı kart: Dk. 45+1 Ogün Bayrak (Göztepe), Dk. 83 Fredy (Eyüpspor)

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...