Holiganlara yardım eden sabıkalı ambulans şoförünün korku dolu anları! Hayatı karardı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Holiganlara yardım eden sabıkalı ambulans şoförünün korku dolu anları! Hayatı karardı...

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig’de dün akşam çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Göztepe-Altay maçı nedeniyle İzmir’e gelecek. İzmir derbisinde yaşanan olayların ardından İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, iki kulübün başkanları, takım kaptanları, yaralanan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç ve yetkililerle yüz yüze görüşerek olayı tüm ayrıntılarıyla incelemek için yarın İzmir’e gelecek. Öte yandan, Göztepe-Altay maçında fişekleri stada sokan ambulans şoförünün korkusu objektiflere yansıdı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Göztepe-Altay maçında yaşanan olayların ardından İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, iki kulübün başkanları, takım kaptanları, yaralanan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç ve yetkililerle yüz yüze görüşerek olayı tüm ayrıntılarıyla incelemek için İzmir’e gelecek.

YARALI TARAFTARI ZİYARET EDECEK

Hastanede tedavisi devam eden Göztepe taraftarı Mehmet Çakır’ı da ziyaret edecek olan Büyükekşi, programı dahilinde İzmir’deki tüm spor kulübü başkanları ile öğle yemeğinde bir araya gelecek ve ardından İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfını ziyaret edecek.

Holiganlara yardım eden sabıkalı ambulans şoförünün korku dolu anları! Hayatı karardı...

GÖZTEPELİ HOLİGAN CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN YARGILANACAK

Spor Toto 1. Lig'de dün akşam çıkan olaylar nedeniyle yarım kalan Göztepe - Altay derbisinde sahaya atlayıp elindeki korner bayrağının sopasıyla Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e vuran Göztepeli holigan tutuklandı. Altay kalecisine saldıran M.N.A. kasten öldürmeye teşebbüsten yargılanacak.

AMBULANS ŞOFÖRÜ BÖYLE YAKALANDI

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Göztepe ile Altay arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maç sonrası gözaltına alınan ambulans şoförü A.G'nin (sağda), taraftarların üzerine atılan fişekleri maç öncesi stada sokarak tuvalete bıraktığını itiraf ettiği belirtilmişti.

Yürütülen soruşturma kapsamındaki kamera incelemesinde özel ambulans şirketi şoförü A.G. ve görevli H.K gözaltına alındı. Şüpheli A.G'nin yaralanan Göztepe taraftarının ambulansa alınması sırasında endişeli bir şekilde iki eliyle başını tutması fotoğrafta yer aldı. (FOTO / AA)

Holiganlara yardım eden sabıkalı ambulans şoförünün korku dolu anları! Hayatı karardı...

İTİRAF ETTİ, İSİM VERMEDİ

Ambulans şoförü A.G. ifadesinde, "Bana gelip teklif ettiler, ben de kabul ettim. Sonra fişekleri içeriye aldım. Misafir takımın tuvaletinden biri gidip alacaktı onu, kimin aldığını bilmiyorum" dedi.

Öte yandan, gözaltındaki ambulans şoförünün, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'dan kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Sürücünün daha önceki maçlar sırasında olay çıkardığı belirlendi.

Öte yandan, Sağlık Bakanlığının konuyla ilgili müfettiş atadığı, İl Sağlık Müdürlüğünün de Özel Alo Ses Ambulans Şirketi hakkında soruşturma başlattığı bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...