Milli güreşçi Rıza Kayaalp Dünya Şampiyonası'nda 2. oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Milli güreşçi Rıza Kayaalp Dünya Şampiyonası'nda 2. oldu

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı

Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, Dünya Güreş Şampiyonası'nda İranlı rakibine yenildi ve organizasyonu gümüş madalya ile tamamladı.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda Grekoromen Güreş Milli Takımı adına 130 kg’da mücadele eden Rıza Kayaalp, gümüş madalya alarak dünya ikincisi oldu.

Milli güreşçi Rıza Kayaalp Dünya Şampiyonası'nda 2. oldu

MİRZAZADEH SON ANDA MİDER DIŞINA TAŞIDI

Başkent Belgrad'daki organizasyonda Rıza Kayaalp, grekoromen stil 130 kiloda final müsabakasında İranlı Amin Mirzazadeh ile karşılaştı. Kariyerinde 5 dünya, 12 Avrupa şampiyonluğu bulunan Rıza Kayaalp, Mirzazadeh'e karşı maçın son anlarına kadar üstün bir oyun sergiledi. Son saniyelere de 2-1'lik Rıza'nın üstünlüğüyle girilirken, son anda Mirzazadeh, Rıza'yı minderin dışına taşıyarak skoru 2-2 yaptı. Bu sonuçla Mirzazadeh, 2-2'lik skorda son sayıyı kazanan sporcu avantajıyla altın madalyaya ulaştı. Rıza Kayaalp, gümüş madalyada kaldı.

Milli güreşçi Rıza Kayaalp Dünya Şampiyonası'nda 2. oldu

KAYAALP GEÇENSENE MİRZAZADEH'İ YENEREK ŞAMPİYON OLMUŞTU

Milli güreşçi, geçen yıl finalde İranlı rakibi Mirzazadeh'i mağlup ederek 5. kez dünya şampiyonu olmuştu.

BURHAN AKBUDAK 5. OLDU

Öte yandan grekoromen stil 82 kiloda Burhan Akbudak, bronz madalya mücadelesinde bireysel tarafsız sporculardan Aues Gonibov'a 6-3 yenildi ve organizasyonda 5. sırada yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...