Milwaukee Bucks'a Ersan yetmedi

Milwaukee Bucks'a Ersan yetmedi

SPOR Haberleri

Ersanlı Milwaukee, Chicago Bulls'a konuk olduğu maçta 48 dakika boyunca şut kaçırınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

nbsp;Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Chicago Bulls ile nbsp;Milwaukee Bucks nbsp;karşı karşıya geldi. United Center'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Chicago 87-71'lik skorla kazandı.Maça Chicago hücumda iyi başlarken, Milwaukee şutlarda potayı dövdü. İkinci çeyrekte Bulls hücumu toparlanırken, konuk ekip bir türlü şut ritmini bulamadı ve devreye 15 sayı farkla Bulls önde girdi. Üçüncü çeyrekte ise Bucks'ın şut kaçırma partisine, Bulls da eşlik etti. Son çeyrekte daha çok potaya giden Bucks, skor üretmeyi başarsa da, Bulls'ta da Tony Snell'in gayretleri 16 sayı farklık galibiyeti getirdi.


Maçı 62 ribaunt gibi uçuk bir yüzdeyle bitiren Chicago Bulls'ta Nikola Mirotic 16 sayı 14 ribaunt, Joakim Noah 8 sayı 16 ribaunt, Pau Gasol ise 15 sayı 10 ribaunt ile tamamladı. Hücumda sürpriz isim olarak öne çıkan Tony Snell, 20 sayıyla galibiyeti getirdi. Derrick Rose 8, Jimmy Butler ise 11 sayıda kaldı.Milwaukee Bucks'ta Milli oyuncumuz Ersan Ilyasova, 15 sayı 11 ribaunt ile takımının en iyi ismi oldu. Khris Middleton 17 sayı, Giannis Antetokounmpo 11 sayı ile oynadı. Hücumda takımı sırtlaması beklenen OJ Mayo ise 9 sayıda kaldı.


kaynak:sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...