Muslera Konya'da cinnet geçirdi! Galatasaray-Konyaspor maçında yumruk yumruğa kavga önlendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Muslera Konya'da cinnet geçirdi! Galatasaray-Konyaspor maçında yumruk yumruğa kavga önlendi

SPOR Haberleri

Galatasaray, zorlu Konyaspor deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen 90+3'te yediği golle 2-1 mağlup olunca 14 maçlık dev galibiyet serisi sona erdi. Oğulcan Ülgün'ün 3 puanı getiren golünden sonra Galatasaray deplasman tribünlerine karşı abartılı sevinç gösterileri yapan Konya kalecisi İbrahim Sehic, Muslera'nın tepkisi çekti. Galatasaray kaptan, Süper Lig'in ilk yarısındaki maçtan "husumetli" olduğu meslektaşına vurdu.

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Konyaspor - Galatasaray maçında Muslera - Sehic kavgası damga vurdu. Konyaspor 1-0 geriye düştüğü maçta 90+3'te öne geçince statta büyük sevinç yaşandı. Kaleci İbrahim Sehic de kendi yarı sahasından koşup gelerek galibiyet golüne sevindi.

Ancak Boşnak kaleci sevincini biraz abarttı. Galatasaray tribünlerine dönerek kulaklarını açan ve "duyamıyorum" işareti yapan Sehic'e Fernando Muslera müdahale etti.

https://twitter.com/glpcnaksy/status/1636822163708624923?s=46&t=Ckha0mTTWWxCG9SX7Eyk1Q

İLK MAÇTA DA KAVGA ÇIKARMIŞTI

Galatasaray'ın Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği Süper Lig'in ilk yarısındaki maçta da İbrahim Sehic sert bir tartışmanın içinde yer almıştı. O maçı unutmayan Muslera, köşe direği noktasında sevinen Sehic'in üzerine yürüyerek rakibini ittirdi.

Sehic'in yere düşmesi üzerine gol sevinci kavgaya dönüştü. İki takım futbolcuları neyse ki olayları büyütmek yerine sakinleştirmeyi tercih etti. Maçın hakemi Zorbay Küçük iki kaleciye de sarı kart gösterdi.

MAÇ SONRA SOSYAL MEDYA ATIŞMASI

Öte yandan, maç sonunda Konyaspor ile Galatasaray kulüpleri arasında da sosyal medyada atıştı. Konyaspor'un 14 maçlık seriyi bitirdiği maçtan sonra "Oyun Bitti" şeklindeki paylaşımına Galatasaray'dan "Bizim oyunumuz farklı" yanıtı geldi. Sarı-Kırmızılılar daha sonra bu paylaşımı sildi.

https://twitter.com/konyaspor/status/1636808516223606784  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...