Okan Buruk yeni rekor peşinde! Rizespor maçında Lucescu'yu yakalayabilir

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Okan Buruk yeni rekor peşinde! Rizespor maçında Lucescu'yu yakalayabilir

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 29.haftasında Rams Park'ta karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın yarın Çaykur Rizespor'u mağlup etmesi halinde Buruk, Lucescu'nun iç sahada galibiyet rekoruna ortak olacak. Tecrübeli teknik adam daha önce Gündüz Kılıç'a ait rekoru kırarak, bu alanda en fazla maç kazanan Türk teknik adam olmuştu.

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş deplasmanından zaferle dönen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yeni bir rekora hazırlanıyor. Galatasaray'ın yarın Çaykur Rizespor'u mağlup etmesi durumunda Okan Buruk sarı-kırmızılı takımın başında iç sahada üst üste kazanma rekorunu egale edecek.

BURUK İÇ SAHADA REKOR KIRDI! 

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla taçlandıran Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın başında birçok rekora imza attı.
Deneyimli teknik adam, Süper Lig'de geçen sezon son 3, bu sezon da 14 iç saha karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak 17 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Buruk, iç sahada üst üste 14 galibiyet alarak Gündüz Kılıç'a ait olan iç sahada üst üste en çok maç kazanan Türk teknik adam olma rekorunu kırdı.

Okan Buruk yeni rekor peşinde! Rizespor maçında Lucescu'yu yakalayabilir - 1. Resim

LUCESCU'YU EGALE EDECEK

Ardından galibiyetlerine devam eden Buruk, seriyi 17 maça çıkardı. Galatasaray'ın yarın Çaykur Rizespor'u mağlup etmesi halinde Buruk, Lucescu'nun 18 maçlık iç saha galibiyet rekorunu egale edecek.

Lucescu, Galatasaray'ın başında Mayıs 2001-Mayıs 2002 arasında iç sahada 18 maçlık galibiyet serisi yakalayarak rekor kırmıştı.  

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...