ÖZET Milan - Lazio (2-0 Maç Sonucu) İtalya'da 4. sıra savaşı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ÖZET Milan - Lazio (2-0 Maç Sonucu) İtalya'da 4. sıra savaşı

SPOR Haberleri

Napoli'nin şampiyonluğu ilan ettiği Serie A'da ilk 4 mücadelesi devam ediyor. İkinci sıradaki Lazio'yı Guiseppe Meazza'da 2-0 mağlup eden Milan, 4. sırayı ezeli rakibi İnter'den geri aldı. Stefano Pioli yönetimindeki Milano devi ligde 7 maçtır yenilmiyor.

Serie A'nın 34. haftasında Mila evinde Lazio'yu 2-0 yendi.

MİLAN - LAZİO (2-0) ÖZET İZLE

https://twitter.com/acmilan/status/1654862352263544835

Haftanın açılış maçında, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için ligi ilk 4'te tamamlama hedefindeki iki takım, Guiseppe Meazza'da karşı karşıya geldi.

Ev sahibi Milan, 17. dakikada Ismael Bennacer ve 29. dakikada Theo Hernandez’in attığı gollerle Lazio'yu 2-0 mağlup etti ve 3 puan aldı.

7 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Lazio karşısında kritik bir galibiyet alan Milan puanını 61’e çıkarttı ve maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi. Milan, ligde 7 maçtır yenilmiyor. 64 puanla 2. sırada yer alan Lazio ise ligde son 4 haftada 3 yenilgi ve 1 galibiyet aldı.

Juventus ise 63 puanla 3. sırada yer alıyor.

Serie A'nın 34. haftasında bu akşam Roma-Inter ve Cremonese-Spezia müsabakaları oynanacak.

ÖZET Milan - Lazio (2-0 Maç Sonucu) İtalya'da 4. sıra savaşı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...