Türkiye - Hollanda maçının biletleri tükendi

Türkiye - Hollanda maçının biletleri tükendi

SPOR Haberleri

TFF, 6 Eylül'de Konya'da oynanacak Türkiye - Hollanda Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçının biletlerinin tükendiğini duyurdu.

Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 6 Eylül'de Hollanda ile yapılacak milli maçın biletleri tükendi. Federasyon'dan yapılan açıklamaya göre, A Milli Takımımızın 6 Eylül 2015 Pazar günü Hollanda ile Konya Büyükşehir Stadı'nda oynayacağı EURO 2016 Elemeleri A Grubu karşılaşmasının biletleri tükendi. Milli Takımımızın 3 Eylül 2015 Perşembe günü Letonya ile Konya Büyükşehir Stadı'nda oynayacağı EURO 2016 Elemeleri A Grubu karşılaşmasının ise bilet satışı Federasyon'un resmi sitesi üzerinden devam ediyor. Türkiye-Letonya maçının bilet fiyatları 75, 40 ve 20 TL olarak belirlendi. Ayrıca Federasyon tarafından kısa sürede tükenen Türkiye-Hollanda maçı biletlerine gösterilen yoğun ilgiden ötürü futbolseverlere teşekkür edildi.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...