Yürü pire torbası: 4-1

Düzenleyen:
Yürü pire torbası: 4-1

SPOR Haberleri

Beşiktaş bağıra bağıra finale doğru koşuyor... UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu ilk maçında Pire’den 1-1’lik skorla dönen temsilcimiz, Vodafone Arena’da Yunan rakibi Olimpiakos’u çimlere gömdü: 4-1.

Avrupa’daki tek temsilcimiz olan Kara Kartallar, bu zaferle birlikte çeyrek finale adını yazdırdı. Karşılaşmaya fırtına gibi girdi siyah-beyazlılar. 0-0 bile yetiyordu ama temsilcimiz turu garantiye almak istiyordu. Henüz 10. dakikada günün tartışılan adamı Aboubakar, Talisca’nın ortasına iyi yükseldi ve Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Durmuyordu siyah-beyazlılar. Babel 22’de Q7’nin asistini gole çevirdi: 2-0.  Elyounoussi’nin 32’de Adriano’ya çarpan topu Yunanları umutlandırdı. İlk yarının bitimine 5 dakika kala Aboubakar çok gereksiz bir şekilde rakibe kafa atınca kırmızı kart gördü ve turu ateşe attı.
Kâbustan uyandık
10 kişi kalınca ikinci yarıya daha temkinli başlayan temsilcimiz savunma güvenliğini ön planda tuttu. Olimpiakos 58’de Fortunis’in sol çaprazdan kullandığı frikikle gole yaklaştı ama kaleci Fabri sakatlanma riskini göze alarak topu kornere çelmeyi başardı. Tur için 1 gole ihtiyacı olan rakip yüklendikçe yükleniyordu. Babel 75’te sahneye çıkarak Olimpiakos’un gardını düşürdü. Farkın ikiye çıkmasının ardından rahatlayan temsilcimizde, 84’te Talisca’nın şık pasını iyi değerlendiren Cenk Tosun maçın skorunu ilan etti ve Beşiktaş, ‘Bekle beni Stockholm’ dedi: 4-1.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...