En hızlı, En güçlü, En lüks…

Düzenleyen:
En hızlı, En güçlü, En lüks…

T-Otomobil Haberleri

1.500 beygirlik canavarın fiyatı 9.5 milyon TL

Bugatti süper spor otomobillerin dünyasına ismini altın harflerle yazdıran ve ‘ego’ kelimesinin eş anlamını taşıyan bir marka. Yeni çıkan 2017 modeli Chiron modeli ise otomobil meraklılarını oldukça heyecanlandırıyor. Yurt dışındaki satış fiyatı 2.4 milyon avro (9.5 milyon TL) olarak açıklanan Bugatti Chiron tam 1.500 hp güç üretiyor. 2 bin ila 6 bin devir aralığında 1.600Nm tork üreten bu canavar 420km son hıza ulaşıyor. Bu özel otomobil şirketin Fransa’da ki Molsheim fabrikasında üretilecek

En hızlı, En güçlü, En lüks….  

Aracın 2017 model ve sadece 500 adet üretileceğini hatırlatarak Ocak ayı içinde 200 tanesinin satıldığını belirtelim.

En hızlı, En güçlü, En lüks…

W formunda yerleştirilmiş 16 silindirin görev yaptığı 4 turbo beslemeli motor ancak Bugatti’nin sunduğu sürüş modları sayesinde kontrol edilebiliyor.

En hızlı, En güçlü, En lüks…

Lüks kavramını güçle birleştiren nadir otomobillerden olan araç tamamen müşterilerin özel istekleri doğrultusunda üretiliyor. Gerek iç kabinde gerekse aracın bir çok noktasında renklerinden kullanılan aksesuar renklerine kadar müdahale etmek mümkün.

En hızlı, En güçlü, En lüks…

Veryon modeli ile son 10 yıla damgasını vuran Bugatti, ağırlıklı olarak futbolcu ve Hollywood dünyasının tanınmış simaları tarafından tercih ediliyor. 

En hızlı, En güçlü, En lüks…

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...