MTV’siz en ucuz araç modeli Yuki Amy yolların tozunu attıracak! Fiyatıyla da dikkat çekiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MTV’siz en ucuz araç modeli Yuki Amy yolların tozunu attıracak! Fiyatıyla da dikkat çekiyor

T-Otomobil Haberleri

TOGG’dan sonra Türkiye'de en çok aranan araç modelleri arasında yerini alma özelliği taşıyor. Her ne kadar İspanyol markası olarak görülse de Türkiye'de üretimi sağlanan bu araç, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetini uygun satış fiyatı ile ortaya koyuyor…

TOGG’dan daha ucuz araç versiyonu olarak MTV’siz araç kategorisinde ön plana çıkan Yuki Amy modeli portatif görüntüsü uygun fiyatlı elektrikli araç modelleri arasında yerini alışı ile göz dolduruyor.

Yuki Amy 4 kapılı araç modeli kendi muadillerine göre rakiplerini hem fiyat hem performans dengesi ile arka planda bırakıyor. 4 kapılı bu model 4 kişiye kadar kapasite fırsatı sunuyor.

MTV’siz en ucuz araç modeli Yuki Amy yolların tozunu attıracak! Fiyatıyla da dikkat çekiyor

DONANIMSAL ÖZELLİKLERİ İLE GÖZ DOLDURUYOR!

Yuki Amy 300.000 TL satış fiyatı ile piyasalarda yerini buluyor. Klasik akü motoru kullanılarak 5 farklı aküden beslenen bu araç 3500 W'lık motor hacmine sahiptir. Aracın pil değişimi istendiğinde pratik bir şekilde sağlanabilir. Mavi rengi ile daha çok ön plana çıkan bu model beyaz ve yeşil renklerinde de tercih edilebiliyor.

Yuki Amy hem spor hem de eco iki farklı modu ile kullanılabiliyor. Eco mod tercih edildiğinde saatte 43 km'ye kadar hızlanabilir. Spor modda ise 57 kilometreye kadar hızla ulaşabiliyor.

Araç menzili yolu hava ve ağırlık durumu göz önüne alınarak 45 ile 60 kilometre aralığında değişebiliyor.

MTV’SİZ ŞEHİR İÇİ EN UCUZ ARACI!

Yuri Amy en çarpıcı özelliklerinden biri dijital gösterge alanı, geri görüş kamerası, full sistem multimedya ekranıdır. Otomatik kapı camları ile göz doldururken ısıtma ve soğutma sistemlerini en kaliteli şekilde gerçekleştiriyor.

Motor boyutlarında pratik motosiklet kategorisinde ele alınan bu araç MTV'siz olarak satışa sunuldu. Ancak sigorta yaptırmak zorunlu oluyor. Şehir içinde az yakıt performansı ile ucuz araç arayışında olanlara önerilen Yuki Amy portatif elektrikli aracı yetkili satış bayileri ile iletişime geçilerek satın alınabilir.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...