Minibüs kamyonetle çarpıştı: 17 yaralı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Minibüs kamyonetle çarpıştı: 17 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Konya'da işçileri taşıyan minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu savrulan araçlar, seyir halindeki motosiklete ve yoldan geçen bir yayaya çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve yayanın da aralarında bulunduğu 17 kişi yaralandı.

Konya'da işçileri taşıyan minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu savrulan araçlar, seyir halindeki motosiklete ve yoldan geçen bir yayaya çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve yayanın da aralarında bulunduğu 17 kişi yaralandı. nbsp; nbsp;Kaza, saat 07.30'da merkez Karatay ilçesi Aslanlıkışla Caddesi ile Fetih Caddesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Akça (21) idaresindeki 42 CMD 50 plakalı kamyonet, içerisinde işçilerin bulunduğu Abdülhaşim Turan idaresindeki 42 FT 465 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yön değiştirip savrulan araçlar plakasız motosikletiyle giden Mevlüt Akar'a ve yolda yürüyen Murat İşleyen'e çarptı. Kazada minibüste bulunan 10 işçi, kamyonette bulunan 4'ü bayan 5 kişi ile motosiklet sürücüsü Mevlüt Akar ve yaya Murat İşleyen yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlar büyük hasar görürken, motosiklet ise paramparça oldu. Araçlarından inen yaralılar, kendilerini refüje atarak sağlık görevlilerinin yardımını bekledi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, polis de çevrede güvenlik önlemi aldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle kavşakta bir süre trafik kontrollü bir şekilde sağlandı. nbsp;Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...