HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Polise saldıran 2 PKK'lıdan biri öldürüldü

Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Polise saldıran 2 PKK'lıdan biri öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Van'da devriye görevini yapan polis otosuna saldırıda bulunan 2 PKK'lı düzenlenen operasyonda 1'ölü 1'sağ olarak yakalandı.

Dün akşam saat 21.00 sıralarında, Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan Et ve Balık Kurumu Müdürlüğü'nün önünde devriye görevi yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ait resmi polis otosuna, uzun namlulu silahlarla ateş açılan ateş sonucu can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, bölgeye sevk edilen çok sayıda polis, saldırganları yakalamak için operasyon başlattı. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı operasyonda saldırganların kaçış güzergahını abluka altına aldı. Şehrin giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi alınırken, olayı gerçekleştiren 2 PKK'lın kaldıkları evin adresi tespit edildi. Sabaha karşı eve düzenlenen operasyonda polisi gören PKK'lılar ateş açmaya başlamasıyla çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 PKK'lı ölü, 1'de sağ olarak ele geçirildi. Olayla ilgili PKK'lılara yardım yataklık yaptıkları iddia edilen bazı şahısların da gözaltına alındığı öğrenildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...