Annenin veda busesi hayata döndürdü

Annenin veda busesi hayata döndürdü

DÜNYA Haberleri

Doktorlar, menenjit olup 1 ay komada kalan 14 aylık Alice için anne Jennifer'a "Umutlar tükendi. Son bir defa öpün" dedi. Minik kız, annesinin veda busesiyle hayata döndü.



Annenin veda öpücüğü hayata döndürdü! İngiltere'de Jennifer Lawson adlı kadının kızı 14 aylıkken menenjit geçirdi. Doktorlar anneden çocuğa veda etmesini istediler. Bir aydır makineye bağlı olarak yaşayan bebeğin hayat destek ünitesinin fişi çekildi, organlarının başka hastalar için alınmasına hazırlık yapıldı. Veda öpücüğü sonrasında şaşırtıcı bir şey oldu ve küçük çocuk nefes almaya başladı. Gözyaşları sevince dönüşen anne Lawson, "Minik kızım küçücük yaşında bu kadar büyük sıkıntılar çekti. Onu çok sevdiğimi, çok takdir ettiğimi belirtmek için veda öpücüğü vermek istedim. Öptüğümde sıcaklığını hissettim. Yanaklarındaki pembeliği gördüm. Ölü değil sanki uykudaki bir bebek gibiydi" şeklinde o anı anlattı. Ölümün eşiğinden dönen Alice şimdi 3.5 yaşında. Ağır hastalığı vücudunda bazı arazlar bıraksa ve birkaç ameliyat geçirmesi gerekse de o şimdi sağlıklı ve neşe dolu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...