Çelik: Gaziantep özellikle seçildi

Çelik: Gaziantep özellikle seçildi

Politika Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, "Terör örgütü, tam anlamıyla kardeşlik ortamının hakim olduğu Gaziantep'i özellikle seçmiştir" dedi.

Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı değerlendirmede, "Gaziantep ve Türkiye'nin başı sağ olsun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör örgütü, tam anlamıyla kardeşlik ortamının hakim olduğu Gaziantep'i özellikle seçmiştir. Masum halkı katleden bu saldırı, terörün çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Terör örgütü, psikolojik üstünlük sağlama peşindedir. Toplumda korku ve dehşet duygusunu hakim kılmaya çalışan PKK, provokatif eylemlere de zemin hazırlamaktadır. nbsp; Sağduyulu halkımızın PKK'nın psikolojik propagandasına teslim olmaması ve hazırlanan tuzağa düşmemesi çok önemlidir. Halkımızın, bu ve benzeri olaylar karşısında insani tepkisini ortaya koyması lazım. Ancak tepkilerin PKK'nın ekmeğine yağ sürmemesi lazım" ifadelerini kaydetti.

ŞEHİTLER ARASINDA ÇOCUK DA VAR
Çelik, Gaziantep'teki patlamaya ilişkin nbsp;NTV televizyonunda nbsp;yaptığı açıklamada ise, nbsp;''Cezaevine ait bir servis aracında 1 şoför, 2 gardiyan hayatını kaybetti. Diğer taraftan en dehşetli olanı, bir binek oto içinde 3 yetişkin vatandaş ve 1 çocuk hayatını kaybediyor. Yanarak bu insanlar vefat ediyorlar. Bir de halk otobüsünde çok sayıda yaralı var. Bu halk otobüsündeki çocuklardan biri sırtından aldığı bir isabetle maalesef şehit oldu'' dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...