David Andersen, Fenerbahçe Ülker'de

David Andersen, Fenerbahçe Ülker'de

BASKETBOL Haberleri

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Ülker, Montepaschi Siena'dan Avustralyalı David Andersen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Ülker'de transfer harekatı devam ediyor. Antrenörlüğe Montepaschi Siena'dan Simone Pianigiani'yi getiren sarı-lacivertliler, pota altını da aynı takımdan Avustralyalı yıldız David Andersen ile güçlendirdi.
32 yaşındaki David Andersen ile iki yıllık sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler, 2.11'lik oyuncunun transferi için Real Madrid'le yarışıyordu. nbsp;

NBA PATENTLİ
Danimarka pasaportu da bulunan Andersen, NBA'de Houston, Toronto ve New Orleans formalarıyla toplam 103 maça çıkmıştı. nbsp;2005 yılında Euroleague'in en iyi beşine seçilen Andersen, üç kez Euroleague şampiyonluğu yaşadı.Pota altı oyuncusu olmasına karşın orta mesafe şutları ve yüksek serbest atış yüzdesiyle dikkat çeken Andersen, Avustralya Milli Takımı'yla olimpiyat oyunlarında da forma giymişti. Andersen, Bo Mccalebb'dan sonra Fenerbahçe Ülker'in Siena'dan yaptığı ikinci transfer oldu. Sarı-lacivertli takım ayrıca Panathinaikos'tan Romain Sato ve Mike Batiste ile Banvit'ten Barış Ermiş'i kadrosuna katmıştı. (NTVSPOR)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...