Anadolu Efes'e 2 yıldızdan kötü haber! Biri 3, diğeri 6 hafta yok

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Anadolu Efes'e 2 yıldızdan kötü haber! Biri 3, diğeri 6 hafta yok

BASKETBOL Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Anadolu Efes, sakatlığı bulunan Rodrigue Beaubois ve Will Clyburn'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Yıldız isimlerden birisi 3 hafta, diğeri ise 6 hafta sonra parkelere dönecek.

Ülkemizin Euroleague'deki iki temsilcisinden biri olan Anadolu Efes, kritik Panathinaikos maçı öncesi sakatlık açıklaması yaptı. Açıklamada, Rodrigue Beaubois ve Will Clyburn'ün tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Lacivert beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "İkinci kaptanımız Rodrigue Beaubois'nın üst arka adale bölgesinde yaşadığı sakatlık ve başarılı oyuncumuz Will Clyburn'ün ayak tabanında yaşadığı yaralanmanın ardından tedavileri sürmektedir. Takım doktorumuz Uğur Diliçıkık, Beaubois'nın yaklaşık 3 hafta ve Clyburn'ün de yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtmiştir" ifadeleri yer aldı.

YARIN FORMA GİYEMEYECEKLER

Rodrigue Beaubois takımının Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Aliağa Petkimspor maçında sakatlanırken, Clyburn ise THY Avrupa Ligi'ndeki Kızılyıldız karşılaşmasında aynı sıkıntıyı yaşamıştı.

Her iki oyuncu da Anadolu Efes'in THY Avrupa Ligi'nde Panathinaikos ile yapacağı karşılaşmada görev alamayacak.

ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS MAÇI NE ZAMAN?

Anadolu Efes, THY EuroLeague'in 12'nci haftasında yarın Panathinaikos'u konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka, saat 20.30'da başlayacak.

Avrupa Ligi'nde oynadığı 11 maçta 5 galibiyet ve 6 mağlubiyet yaşayan Anadolu Efes, averajla 14. sırada yer alıyor. Ligde yaptığı maçların 6'sını kazanıp, 5'inde yenilen Panathinaikos ise averajla 5. sırada bulunuyor.

ATAMAN, ESKİ TAKIMINA KARŞI

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, yarın eski takımı Anadolu Efes'e karşı görev yapacak.

Tecrübeli başantrenör Yunan ekibinin başında, kariyerinin büyük bölümünü geçirdiği ve 2 Avrupa Ligi şampiyonluğu başta olmak üzere birçok başarıya imza attığı Anadolu Efes'e karşı ilk resmi maçına çıkacak.

Düzenleyen:  - BASKETBOL
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...