Muhabirin meslek aşkı

Muhabirin meslek aşkı

DÜNYA Haberleri

San Fermin festivalinde düzenlenen boğa koşularında sık yaralanmalar meydana gelirken; bu kez bundan görevini yapmak isteyen bir gazeteci de nasibini aldı.

İspanya'da Pamplona şehrindeki San Fermin festivalinde boğa koşularının altıncısı yapıldı. Öfkeli boğaların kalabalık içinde dar sokaklarda koşturulması sırasında sık sık yaralanmalar meydana gelirken bu kez bundan görevini yapmak isteyen bir gazeteci de nasibini aldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Olayı yakından takip etmek isteyen Reuters foto muhabiri Joseba Etxaburu, bir boğanın darbesiyle yere yıkıldı. Boğa saldırısından sıyrıklarla kurtulan Etxaburu, daha sonra ayağa kalkarak fotoğraf çekmeye devam etti. nbsp;
Her sene bu çılgın boğa koşusu sırasında 200-300 katılımcı yaralanıyor. Bazen ciddi yaralanmalar hatta ölümler de meydana gelebiliyor. En son ölüm 3 sene önce meydana geldi ve 27 yaşındaki bir İspanyol, boynuzun boyun, kalp ve akciğerlerini parçalaması üzerine insanların gözleri önünde hayatını kaybetti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...