Oğlum ben mafya babası mıyım?

Oğlum ben mafya  babası mıyım?

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Gül, iş ararken gerçek kimliğini gizleyen ve babasının adını vermeyen büyük oğluna, "Oğlum utanıyor musun benden, ben mafya babası mıyım ki!" sözleriyle takılmış!


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün büyük oğlu Ahmet Münir Gül'ün, sosyal hayatta kimliğini gizlediği ortaya çıktı. Gazeteci Mehmet Gündem'in hazırladığı "Cumhurbaşkanım Mektubunuz Var" kitabında, Gül ailesinin bilinmeyen yönleri yer aldı. Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, şunları anlattı: "Çocuklarım, kimliğini açıklamaktan kaçınır. Söylemezler. Hiç unutmuyorum; endüstri mühendisliğinde okurken staj yapıyorlar. Bisküvi dağıtan bir firmanın kamyonunda oğlum da dağıtım yapıyor. Radyoda 'Abdullah Gül şuradan geldi şuraya gitti' diye haberleri nbsp;dinliyorlar. Kamyon şoförü de, 'Ben çok seviyorum Dışişleri Bakanımızı, şöyle iyi adam, böyle iyi adam' diye anlatıyormuş. Bizimkisi de yanında olduğu halde hiçbir şey söylememiş. Abdullah Bey bunu öğrenince 'Oğlum utanıyor musun benden, ben mafya babası mıyım ki!' dedi..." Büyük oğlu Ahmet Münir'in mütevazılığını da kitapta anlatan Hayrünnisa Gül, şöyle devam etti: "Üç ay işe giremedi, iş aradı. Yani kendi emeğiyle bunu yapmak istedi. 'Biz babamızın adıyla onun keyfini sürelim' yok çocuklarda... Aksine endişe var, 'biz yanlış yaparız da babamız mahcup olur' diye... O yüzden babalarının konumu çocuklar üstünde bir yük oluşturuyor, imtiyaz değil..."Çocuklarına hiçbir zaman bol harçlık vermediğini de açıklayan Hayrunnisa Gül, "Kavanozda yetiştirmemek lazım çocukları... Hayatın zorluklarının farkında olmalılar. Bizim çocuklar yaz tatillerinde çalışırlardı mesela... Çalışmanın, para kazanmanın, alın teri dökmenin ne kadar zor, kutsal bir şey olduğunu erken yaşlarda öğrendiler" dedi.

HAYATIN nbsp;ZORLUKLARINI nbsp;ÖĞRENDİLER
Üç çocukları bulunan Gül çifti, çocuklarına hiçbir zaman bol harçlık vermemiş. Hayrünnisa Gül, "Çalışmanın ne kadar kutsal olduğunu erken öğrendiler" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...