Alman baba-oğul 'canavar' yakaladı

Alman baba-oğul 'canavar' yakaladı

DÜNYA Haberleri

Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinin Hundsdorf şehrinde ikamet eden baba-oğul iki maceracı, Atlantik kıyılarında inanılmaz büyüklükte bir balık yakaladı.

Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinin Hundsdorf şehrinde ikamet eden baba-oğul iki maceracı, Atlantik kıyılarında inanılmaz büyüklükte bir balık yakaladı. Keyifli ve heyecanlı bir balık avı serüveni için Norveç'in okyanus kıyısındaki Trondelag sahil kasabasına giden Dag Achtzehn (25) ile babası Michael Achtzehn (50), 155 kilogram a ğırlığında Atlantik kalkanı tuttu. Dev kancalarına yem olarak uskumru takan ikili, misinalarının devasa bir güçle çekildiğini görünce büyük heyecan yaşadı ve 20 dakikalık bir uğraşı sonrasına dev kalkanı yakalamayı başardı. Balığı görür görmez "Bu bir canavar!" diyen baba ve oğul, bir restoran sahibine balığı 800 Avro'ya sattı. Restoran sahibi, kalkandan tam 94 kilogram fileto et çıkardı. Normalde Atlantik kalkanlarının ağırlığının 15 kilogram civarında olduğu belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...