İzmir'de bir polis memuru eşini öldürdü

İzmir'de bir polis memuru eşini öldürdü

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Tire ilçesinde polis memuru koca, küçük oğlunun gözleri önünde eşine kurşun yağdırdı.

İddiaya göre, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan Gülden Çobanoğlu(31), bir süre önce çocukları Muharrem Göktuğ Erin (12) ve Gökdeniz Erin'i (7) yanına alarak Tire'ye ailesinin yanına yerleşti. Haziran ayında mahkeme kararı ile resmen boşanan çift ayrılmalarına rağmen sorun yaşamaya devam etti. Eşinden ayrılmayı bir türlü kabullenemeyen zanlı polis Yüksel Erin(39), yıllık izine çıkarak soluğu Tire'de aldı.


ANNESİNİN ÖLDÜRÜLMESİNE ŞAHİT OLDU

Sabah saatlerinde, eşinin sekreter olarak çalıştığı İnönü Bulvarındaki iş yerine plakasız bir motosikletle gelen zanlı Yüksel Erin, kısa süren tartışmadan sonra yanında taşıdığı silahına sarıldı. Öfkeli koca, 7 yaşındaki Gökdeniz'in gözleri önünde eski eşine defalarca ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kalan talihsiz kadın olay yerinde can verdi. Katil zanlısı polis memuru Erin ise motosikletine binip kayıplara karıştı. Cinayet mahallinde bulunan 9 mm'lik kovanlar, zanlının cinayeti beylik tabancası ile işlemiş olabileceği yönündeki görüşleri güçlendirdi. Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


"TEHDİT EDİLİYORDU"

Görgü tanıkları, zanlının tanınmamak için olay yerine motosiklet kaskı takarak geldiğini söyledi. Aldıkları acı haberle gözyaşlarına boğulan talihsiz kadının yakınları, “Gülden, ayrıldığı eşi tarafından devamlı ölümle tehdit ediliyordu. Eski kocası çok sorunlu biriydi” şeklinde konuştular. Tire polisi, işlediği cinayetten sonra kaçan zanlı Yüksel Erin'i yakalamak için ilçe genelinde geniş çaplı bir operasyon başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...