Soyguncuyu yakalayan zabıtaya 1 kese altın

/ Kaynak: DHA
Soyguncuyu yakalayan zabıtaya 1 kese altın

YAŞAM Haberleri  / DHA

Üsküdar'da, kuru sıkı tabanca ile bir banka şubesini soyduktan sonra pazar kurulu bir sokağa kaçan soyguncu, yakaladı.

Soyguncuyu yakalayan zabıta memuru Yağız Köse, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından 1 kese altın ile ödüllendirildi.

Saat 15.00 sıralarında Ahmediye Mahallesi Fahri Atabey Caddesi'nde bulunan bir banka şubesine gelen soyguncu, elindeki kuru sıkı tabanca ile güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Kasadaki 11 bin 200 lirayı poşete dolduran şahıs, bankadan çıkarak pazarın kurulu bir sokağa doğru kaçtı. Pazara giren soyguncuyu gören vatandaşlar ve zabıta ekipleri, şahsı yere yatırarak etkisiz hale getirdi. Polise teslim edilen soyguncu, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Soyguncuyu yakalayan zabıta memuru Yağız Köse, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından 1 kese altın ile ödüllendirildi. Köse o anları şöyle anlattı:

"Belinde iki tane silahla kaçıyordu. Elinde de poşet vardı. İçinde 11bin 200 lira para varmış. Hemen yakalayıp yere yatırdık. Kelepçeledikten sonra polise teslim ettik."

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...