İETT bu akşam 9 hatta 386 ek sefer düzenliyor

Düzenleyen:
İETT bu akşam 9 hatta  386 ek sefer düzenliyor

YAŞAM Haberleri

İETT, bu gece İstanbulluların huzurlu ve güvenli bir şekilde evlerine ulaşması için İstanbul`un merkezi noktalarına metrobüs dahil 9 hatta 386 ek seferle hizmet verecek.

İstanbul’un temel ulaşım bölgelerine göre düzenlenen 12 hat ve metrobüs seferleri ise aralıksız olarak sabaha kadar devam edecek. Ayrıca vatandaşlar ulaşımla ilgili ALO 153 hattını arayabilecek. 1 Ocak Cuma günü ise Cumartesi gününün sefer saatleri uygulanacak.
EK SEFER KONULAN HATLAR
15F Beykoz - Kadıköy, 130A Tuzla - Kadıköy, 11ÜS Üsküdar-Sultanbeyli, 76-D Bahçeşehir-Taksim (Çift Katlı), 34G Beylikdüzü-Söğütlüçeşme (Metrobüs), 34 Avcılar-Zincirlikuyu (Metrobüs), E-3 Sabiha Gökçen Havalimanı-4. Levent Metro, 25G Sarıyer-Hacıosman-Mecidiyeköy-Taksim, 40 Rumeli Feneri-Garipçe-Taksim hatlarına ek sefer koyulacak.
SABAHA KADAR HİZMET VERECEK GECE HATLARI
15F Beykoz-Kadıköy, 130A Tuzla-Kadıköy, E-10 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy-Kadıköy, E-3 Sabiha Gökçen Havalimanı- 4. Levent Metro, 25G Sarıyer-Hacıosman-Mecidiyeköy-Taksim, 55T Gaziosmanpaşa-Taksim: 01:00 (Taksim Son Kalkış), 11üs Üsküdar-Sultanbeyli, 40 Rumeli Feneri- Garipçe-Taksim, SG1 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, SG2 Taksim-Sabiha Gökçen Havalimanı, TH1 Taksim-Atatürk Havalimanı, 34G Beylikdüzü-Söğütlüçeşme (Metrobüs), Bebek-Taksim (Depar).

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...