HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul Tuzla'da kaybolan tarih öğretmeninden korkunç haber

Düzenleyen:
İstanbul Tuzla'da kaybolan tarih öğretmeninden korkunç haber
İstanbul, Tuzla, Kayıp Tarih Öğretmeni, Haber

YAŞAM Haberleri

Tuzla'da kaybolan iki çocuk annesi tarih öğretmeni 40 yaşındaki Fatma Kayıkçı'nın evinin yakınlarındaki ormanlık alanda cesedi siyah bir çöp poşetinde bulundu.

Tuzla'da cuma günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın cesedi bulundu.

CESEDİ ÇÖP POŞETİNDE BULUNDU

Aranan kadının cesedi, vatandaşlar tarafından Postane Mahallesi Gölboyu Sokak'taki boş arazide incir ağaçlarının altında bulundu. Siyah bir çöp poşetinde bulunan cesetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Evinin yakınlarındaki ormanlık alanda bulunan ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

NE OLMUŞTU

Apartman sakinleri, öğle saatlerinde 4 katlı binanın giriş dairesinde boğuşma sesleri duyduklarını belirtirken, şüpheli olarak görülen ve giriş dairesinde tek başına yaşayan F.A. (29) adlı kişinin aynı saatlerde kayıplara karıştığı tespit edildi.

Olay, Tuzla Postane Mahallesi, Tarih Sokak'ta meydana geldi. 17 yıllık tarih öğretmeni olan, aynı zamanda bir eğitim ve danışmanlık kurumunun sahibi Fatma Kayıkci, saat 14.00 sıralarında evinin 2 kilometre uzağındaki okuldan kızını almak için apartmanın 4. katındaki dairesinden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

KAN İZLERİ VE AYAKKABI BULUNDU

Eşi ve yakınları, cep telefonundan Fatma Kayıkci'ye ulaşamayınca, eve geldiler. Fatma Kayıkci'nin otomobilinin evin önünde olduğunu fark eden yakınları, apartmanın giriş katındaki daire kapısında kan lekeleri görünce, camı kırarak içeriye girdiler. İddiaya göre, içeri girildiğinde halı üzerinde yine kan izleri ve Fatma Kayıkci'nin ayakkabısının teki bulundu.

Giriş dairesinde tek başına yaşayan F.A. (29) adlı kişinin ise aynı saatlerde kayıplara karıştığı tespit edildi.

"BOĞUŞMA SESLERİ GELDİ"

Durumu Emniyet yetkililerine bildiren Kayıkci'nin yakınları çevrede arama yaparken, olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri de araştırmalarına başladı. Apartman sakini bir kadın, öğle saatlerinde binanın giriş katından uzun süre boğuşma sesleri geldiğini polise de söyledi.

ŞÜPHELİ ÖĞRETMENİN EŞİNE AİT KAFEDE ÇALIŞMIŞ

Bu arada, şüpheli F.A.'nın 3 yıl önce Fatma Kayıkci'nin eşi Gani Kayıkci'ye ait kafede çalıştığı, kafe kapandıktan sonra da maddi durumu iyi olmadığı için Gani-Fatma Kayıkci çiftinin kaldığı apartmanın girişindeki dairede ikamet etmeye başladığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, şüpheli F.A.'nın aranmasına da devam ediliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...