HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çeşme'de korkutan yangın... Onlarca ekip olay yerinde

Düzenleyen: /
Çeşme'de korkutan yangın... Onlarca ekip olay yerinde
Çeşme, İzmir, Yangın, Haber

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi'ndeki inşaat malzemeleri satan bir iş yerinin deposundaki yangın için bölgeye onlarca itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangının diğer boya dükkanlara sıçramaması için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Yangın, Çeşme ilçesinin Alaçatı Mahallesi'ndeki inşaat malzemeleri satan bir iş yerinin deposunda çıktı. Edinilen bilgiye göre henüz nedeni belirlenemeyen yangın, boya malzemelerin olması sebebiyle bir anda büyüdü. Alev topuna dönen iş yerindeki yangına onlarca itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iş yerindeki yangına müdahale etti. Bölgeye takviye olarak itfaiye ekipleri de sevk edilirken, Çeşme polisi, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için çevrede önlem aldı. 

Çeşme'de korkutan yangın... Onlarca ekip olay yerinde

Diğer boya dükkanlarına sıçramaması için yoğun müdahale var 

Zaman zaman küçük çapı patlamalarında yaşandığı yangının diğer iş yerlerine sıçramaması için itfaiye ekipleri aralıksız olarak müdahalesini sürdürüyor. Yangındaki dumanlar ise kilometrelerce uzaktan bile görülürken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...