İSKİ'ye ait hafriyat kamyonu Beykoz'da dereye uçtu: İtfaiye ekipleri sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İSKİ'ye ait hafriyat kamyonu Beykoz'da dereye uçtu: İtfaiye ekipleri sevk edildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beykoz'da yokuş aşağı inen İSKİ'ye ait hafriyat kamyonu, freninin patlamasıyla yol kenarındaki dereye uçtu. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İSKİ'ye ait hafriyat kamyonu Beykoz'da dereye uçtu ve yürekleri ağza getiren anlar yaşandı. Korku dolu kazada kamyondan atlayan şoförün burnu ahi kanamazken durakta bekleyen vatandaşlar ise son kaçarak feci kazadan kurtuldu.

İSKİ'ye ait hafriyat kamyonu Beykoz'da dereye uçtu ve yürekleri ağza getiren anlar yaşandı.  Beykoz’da Göztepe Mahallesi Atatürk Caddesinde meydana gelen kazada seyir halinde olan İSKİ’ye ait hafriyat kamyonu frenlerinin tutmaması sonucu sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritteki yol kenarında bulunan İETT durağına çarptıktan sonra kanala uçtu.

İSKİ'ye ait hafriyat kamyonu Beykoz'da dereye uçtu: İtfaiye ekipleri sevk edildiOlay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri kanala uçan kamyonette tedbir amaçlı inceleme yaptı.

VATANDAŞLARIN KAÇMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Durakta bekleyen vatandaşların son anda kaçışmaları muhtemel bir faciayı önlerken, kanala uçan kamyondan şoför son anda atlayarak kazadan burnu kanamadan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

 Kaza sonrası mahalle sakinleri sokağa döküldü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...