Mansur Yavaş, MasterChef'ten transfer yaptı! Artık Ankara Büyükşehir Belediyesi ile çalışacak

Düzenleyen:
Mansur Yavaş, MasterChef'ten transfer yaptı! Artık Ankara Büyükşehir Belediyesi ile çalışacak

YAŞAM Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MasterChef programında yarışan aşçı Sefa Okyay Kılıç ile birlikte çalışmaya başladıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan MasterChef programına katılan yarışmacılar, üzerinden uzun zaman geçse de unutulmuyor, başarıları ile gündeme gelmeyi sürdürüyorlar. Hem sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hem de çalıştıkları yerlerle gündeme gelen isimlere bir yenisi daha eklendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı'nın MasterChef programında yarışan Sefa Okyay Kılıç ile birlikte çalışmaya başladıklarını duyurdu.

"BU ANLAMLI HİZMETİN PARÇASI OLDU"

Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "BelPa Mutfak'ta her gün öğrencilerden ihtiyaç sahiplerine, kovidli ailelerden yaşlı vatandaşlarımıza kadar binlerce yemek sevgiyle, emekle hazırlanıyor. Sefa Okyay Kılıç da bu anlamlı hizmetin bir parçası oldu" ifadelerini kullandı.

Paylaşım kısa sürede büyük beğeni alırken, Sefa Okyay Kılıç da paylaşıma yorum yaptı.

Mansur Yavaş, MasterChef'ten transfer yaptı! Artık Ankara Büyükşehir Belediyesi ile çalışacak

SEFA OKYAY KILIÇ KİMDİR?

Sefa Okyay Kılıç 13 Haziran 1996 doğumlu. Kayserili olan yarışmacı Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları mezunudur. Ankara’da, Antalya’da ve İngiltere’de çalışmıştır. İtalya’da staj yapmıştır.

Birçok gastronomi festivalinde ekip koordinatörü olarak katılan genç yarışmacı, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca biliyor. Moleküler Gastronomi, Kore Mutfak Eğitimleri ve İtalyan Mutfağı üzerine eğitimler alan MasterChef Sefa, yarışmaya yedeklerden dahil olmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...