Akdoğan anlattı: Asla kül yutmaz

Düzenleyen:
Akdoğan anlattı: Asla kül yutmaz

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi mücadelesinde uzun yıllar birlikte olan AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, ‘Siyasi Liderlik ve Erdoğan’ kitabında Cumhurbaşkanını anlattı.

Haber Merkezi ANKARA
Okuyucuyla buluşan eserde, Genel Başkan olarak girdiği her seçimi kazanan, uzun yıllar Türk siyasetine damga vuran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihe geçen bir lider olmasının nedenlerini anlatan Akdoğan, “Erdoğan için top çevirmek değil, netice alacak işler yapmak esastır” diyor. Akdoğan’ın kitabında öne çıkan başlıklar şu şekilde:
“Erdoğan seçkinci, aristokrat, elitist bir lider profili sergilemez. Sofranın dili ile konuşur, sokaktaki insanı muhatap alır. Erdoğan, sadakat ve sevgiyle bağlanılan bir fenomendir. Batılıların Erdoğan tipi liderlik diye eleştirdikleri, acı gerçeği söylemek ve hakikati haykırmaktır. Zulmün karşısında olmayı bir misyon olarak tanımlar. Erdoğan, yaşarken efsaneye dönüşen, canlı bir kahraman olarak Türk siyasetine etki eden bir liderdir.
Belediyecilikten gelen Erdoğan her ziyarette şehrin nereden nereye geldiğini gözlemler ve yerel yetkililerden hesap sorar. Özellikle belediye faaliyetlerinde kül yutmayan Erdoğan yol boyunca belediye başkanına ve valiye şehrin görünen yüzüyle ilgili terletecek sorular sorar.
Belediye başkanıyken de Cumhurbaşkanıyken de aynı şekilde halka karışır, taksi duraklarını ziyaret eder, halkın mesajlarına ve telefonlarına karşılık verir, eline tutuşturulan notları okuyup gereğinin yapılması talimatını verir, vatandaşı geri arayarak durumu da bildirir.
Erdoğan’ın liderliğini ortaya koyan konuların başında askeri müdahale ve baskılara karşı sergilediği duruş gelir. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...