Önce yazdı, sonra gerçekleştirdi! Kocasını öldüren yazar mahkum oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Önce yazdı, sonra gerçekleştirdi! Kocasını öldüren yazar mahkum oldu

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

“Kocanızı nasıl öldürürsünüz?” makalesinin yazarı, kocasını öldürmekten mahkûm oldu. Yaşlı kadının cezanın müebbet hapis olması bekleniyor.

ABD’de Daniel Brophy (63) isimli şahıs, 2 Haziran 2018'de çalıştığı Oregon Aşçılık Enstitüsü’nde silahla kalbine iki el ateş açılmasıyla öldürülmüştü.

Fail henüz belli değilken, 2011 yılında internette “Kocanızı nasıl öldürürsünüz?” başlıklı makale yayımladığı için şüpheler, roman yazarı eşi Nancy Crampton Brophy (71) üzerinde toplanmıştı. Aynı yılın eylül ayından beri tutuklu bulunan Nancy mahkemede cinayetten suçlu bulundu. Aldığı ceza, 13 Haziran'da açıklanacak. Cezanın müebbet hapis olması bekleniyor.

Önce yazdı, sonra gerçekleştirdi! Kocasını öldüren yazar mahkum oldu

VERDİĞİ TAVSİYELER ŞOKE ETTİ

“Yanlış Koca” ve “Kalpteki Cehennem” adlarında romanları da bulunan Nancy, 2011’de bir feminist gruba hitaben yaptığı konuşmada, “Bir gerilim yazarı olarak, cinayeti ve dolayısıyla polis prosedürünü düşünmek için çok zaman harcıyorum” demiş ve cinayet silahlarıyla ilgili olarak detaylı açıklamalarda bulunmuştu: “Her yerde kan olacağı için bıçak kullanmayın. Zehirlemek çok uzun sürer, tetikçi de şantaj yapabilir. Ateşli silahlara gelince, bunlar gürültülüdür ve biraz beceri gerektirir. Kurbanını 10 el ateş ederek öldürüyorsa katil ya çok kötü nişancıdır ya da uyuşturucu kullanmıştır.”

Nancy’nin kocasını 1,4 milyon dolarlık hayat sigortası poliçelerinden faydalanmak için öldürdüğü sanılıyor. Nancy'nin avukatları kararı temyize götüreceklerini ifade ettiler.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...