Afganistan'da medresede meydana gelen patlamada 10 öğrenci hayatını kaybetti

- Güncelleme:
Afganistan'da medresede meydana gelen patlamada 10 öğrenci hayatını kaybetti
GÜNDEM Haberleri

Afganistan'ın kuzeyindeki Samangan vilayetindeki bir medresede öğle namazı sırasında meydana gelen şiddetli patlamada ilk belirlemelere göre en az 10 öğrenci hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu duyuruldu.

Afganistan'da medresede meydana gelen patlamada 10 öğrenci hayatını kaybetti. Taliban geçici hükümetinin İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Abdul Nafi Takor, basına yaptığı açıklamada, Samangan vilayetinin merkez ilçesi Aybek'te bulunan Cihadiye Medresesi'nde öğle namazı sırasında patlama meydana geldiğini belirtti. Takor, patlamada en az 10 öğrencinin yaşamını yitirdiğini, çok sayıda öğrencinin yaralandığını duyurdu. Olay yerine ilk yardım ekipleri gönderildi. Patlamayı henüz üstlenen olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...