Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Çok kuvvetli olacak, yarın sabah başlıyor
Editör: Ayşegül Yağız
- Güncelleme:

Meteoroloji güneydoğu kesimleri için son dakika uyarısı geçti. Güneydoğu kesimlerini etkileyecek kuvvetli yağış yarın sabah başlayacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yurdun güneydoğu kesimlerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın Adana'nın doğusu, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Kilis çevreleri ile Kayseri, Elazığ ve Malatya'nın güney ilçeleri ve Şanlıurfa'nın kuzey kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli (21-50 kg/ m2), Adıyaman çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/ m2) olması tahmin ediliyor.
Ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklam olumsuzluklara karşı dikkatli olun çağrısı yapıldı