Adnan Öztürk'ten şaşırtan açıklama 'Aday olacağım'

Adnan Öztürk'ten şaşırtan açıklama 'Aday olacağım'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yönetici, mühendis, iş adamı ve Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ten şaşırtan açıklama... Bir sonraki seçimde o da aday olacak

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı ve eski başkan adayı Adnan Öztürk, gözünü bundan sonra yapılacak ilk kongreye dikti!
Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat'ın başkanlık için yarıştığı kongrede NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Öztürk, bundan sonraki ilk seçimde aday olacağını söyledi.

Adnan Öztürk'ten şaşırtan açıklama 'Aday olacağım'
ADAY OLACAĞIM
"Resmi olarak açıkladım ama yüksek sesle açıklamadım. Bugün Duygun Yarsuvat kazanırsa Mayıs 2015, Alp Yalman kazsanırsa da onun seçim tarihi olarak belirlediği Mayıs 2016'da başkan adayı olacağım" diyen Öztürk, göreve her zaman hazır olduğuun belirtti.
Kendi adına yapması gereken tek şey olduğunu onu da yaptığını belirten Öztürk, "Biz her zaman hazırız zaten. Yapmamız gereken tek şey var; kendi adıma söylüyorum... İş hayatımı ve aile hayatımı ona göre düzenlemek... O düzenlemeleri de geçtiğimiz hafta yaptım, şirket yönetim kurulu toplantısında... Dolayısıyla şu anda benim için hiçbir sıkıntı yok." diye konuştu. Yeni seçilecek başkan ve yönetime Galatasaray için elinden gelen desteği vereceğini ama yapılacak ilk kongrede de başkan adayı olarak karşılarına çıkacağını vurgulayan Adnan Öztürk, kulübün içinde bulunduğu mali durumu ise şu sözlerle değerlendirdi: "Mali yapı çok kötü ama mali yapılar düzeltilir. Özellikle Galatasaray gibi büyük kurumlarda, düzeltilmesi kolay değildir ama çok çok çok problem de değildir. Akıl üreteceksiniz, stratejilerinizi yapacaksınız... Gereksiz giderleri azaltmak en iyi gelir artırmaktır. Afaki projelerden bahsetmeden, ayağınızı yorganınıza göre uzattığınız zaman böyle 100 yıllık kurumlarda sorun olmaz" Ensonhaber

ADNAN ÖZTÜRK KİMDİR?,

Adnan Öztürk (d. 1963, Düzce), Türk yönetici, mühendis, iş adamı ve Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı (2011-2013).

İlkokulu Düzce Namık Kemal İlkokulunda okudu. 1982 yılında Galatasaray Lisesi'nden, 1986 yılında ise İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol Mühendisliği'nden mezun oldu. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Üst Düzey Yöneticilik programını tamamlayan Öztürk, dünya çelik devi Arcelor Mittal'da başladığı kariyerine, Akdeniz - Ortadoğu ve Türkiye'nin Gelişmesinden Sorumlu Başkanı olarak devam etmektedir. 2004-2006 ve 2011-2013 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Aynı zamanda Galatasaraylılar Derneği, Galatasaray Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti, Galatasaray Yardımlaşma Sandığı Mütevelli Heyeti, Galatasaray Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu üyesidir. Galatasaray Onur Madalyası sahibidirFransızca ve İngilizce bilmekte olup, evli ve bir kız babasıdır.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...