Taçsız Kral anıldı

Düzenleyen:
Taçsız Kral anıldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sarı-kırmızılı yöneticiler ve teknik direktör Riekerink Metin Oktay’ı mezarı başında andı

Tribünlerden yükselen ses her şeyi anlatıyor aslında: Senin gibi Cimbomluyu unutur mu bu taraftar… Galatasaray’ın efsane futbolcusu Metin Oktay, vefatının 25. yılında mezarı başında anıldı. Kozlu Mezarlığı’ndaki anmaya Galatasaraylı yöneticiler Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, İsmail Sarıkaya, Levent Nazifoğlu, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, altyapı sporcuları, Metin Oktay’ın yeğeni Mualla Erşan ile üvey oğlu Rıfat Halil Pala da katıldı. 

Örnek bir insan

Efsane ismin anma töreninin ardından açıklamalarda bulunan G.Saray’ın Hollandalı hocası Riekerink, “Lakabının Taçsız Kral olduğunu biliyorum. Bugün yapılan anma ona ne kadar saygı gösterildiğini açıklıyor. Bütün altyapı oyuncuları için çok güzel bir örnek. 217 gol atmış bir isim ama sadece futboluyla değil karakteri ve kişiliği ile de büyük bir örnek” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...