Yemekteyiz 5 Ekim HAFTANIN BİRİNCİSİ kim oldu? Yemekteyiz bu hafta kim kazandı?

Düzenleyen:
Yemekteyiz 5 Ekim HAFTANIN BİRİNCİSİ kim oldu? Yemekteyiz bu hafta kim kazandı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yemekteyiz 5 Ekim birincisi belli oldu! TV8 ekranlarının sevilen yarışmasında final heyecanı yaşanıyor... Yemekteyiz 5 Ekim kim kazandı, Yemekteyiz haftanın birincisi kim merak ediliyor. Ekranların sevilen yarışması Yemekteyiz, yine heyecanlı bir haftayı geride bıraktı. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışma, her hafta birbirinden ilginç yarışmacılarıyla izleyicileri ekrana kilitliyor. En iyi masayı hazırlayan yarışmacılar, yemeklerini misafirlerine sunarak en iyi puanı almaya çalışıyor. Peki Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? Yemekteyiz 5 Ekim kim birinci oldu? Yemekteyiz birincisi kim oldu? Yemekteyiz 5 Ekim finali izle gibi sevilen yarışmaya dair merak edilenler sizlerle...

Yemekteyiz 5 Ekim birincisi kim? sorusunun cevabı belli oldu!Her hafta beş yarışmacının katılımıyla ilginç anların yaşandığı sevilen yarışma Yemekteyiz, final heyecanıyla ekranlara geliyor! Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 5 Ekim kim kazandı, birincisi kim? TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması Yemekteyiz, bu hafta da izleyicileri ekrana kilitledi. Birbirinden ilginç beş yarışmacının katıldığı haftada finale gelindi. Sevilen isim Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz birincisi bu hafta kim oldu? Yemekteyiz 5 Ekim birincisi kim? Yemekteyiz bu hafta neler oldu? Yemekteyiz'de kim kazandı? Beş yarışmacının kıyasıya rekabet halinde olduğu haftanın sonunda birinci olan isim merak ediliyor. Birbirlerinin evine misafir olarak yemeklerini puanlayan yarışmacılar, bu haftanın birincisini belirliyor. Yemekteyiz kim kazandı sorusunun cevabı haberimizde sizlerle olacak!

YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI? İŞTE 5 EKİM YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ! ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

YEMEKTEYİZ'DE 24- 28 EYLÜL 10 BİN TL'LİK ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?

28 Eylül 2018 Cuma günü Yemekteyiz finali gerçekleşti. Geçen hafta birinci olan yarışmacı 32 puanla Meryem Hanım oldu.

YEMEKTEYİZ'İN BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI

1. gün yarışmacısı NAİM AKMAN

Solist 32 yaşında ve Malatyalı, Bekar yarışmacımız bir çok ünlü şarkıcının arkasında sahne almış.

2. gün yarışmacısı BURCU KARAASLAN

Müzisyen olan yarışmacımız 32 yaşında. Evli ve çocuk sahibi olan Burcu Hanım bir çocuk sahibi. Asıl mesleği müzisyenlik olmasa da müzikle ilgilenmeyi çok seviyor.

3. gün yarışmacısı SEDA VARLI

30 yaşında muhasebe uzmanı olan Seda Hanım aslen Bursalı bir aylık evli. Seda Hanım evde boş durmayı sevmiyor. Sürekli kendine farklı uğraşlar buluyor.

4. gün yarışmacısı SERKAN KARAAHMET

Aslen Trabzonlu ve ses sanatçısı. Seran Bey 30 yaşında ve evli.

5. gün yarışmacısı MELEK DOĞAN

48 yaşında Ankara'dan katılıyor yarışmaya.  Aslen Sivaslı olan Melek Hanım üniversiteyi ilk başlarda kazansa da maddi sıkıntılardan ötürü gidemediği için yeniden üniversite kazanarak öğrenci olmuştur.

Yemekteyiz 5 Ekim HAFTANIN BİRİNCİSİ kim oldu? Yemekteyiz bu hafta kim kazandı?

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

Sinema

2007 Memleket Hikayeleri Hüseyin Başrol
2009 Hürmüz Gelin Süleyman Başrol

Televizyon

2003 Lise Defteri Yusuf Yardımcı karakter
2004 Yabancı Damat Emre Konuk oyuncu
2006 Fırtınalı Aşk Nedim Yardımcı karakter
2006 Doktorlar Konuk oyuncu
2007 Tatlı Bela Fadime Özgür Yardımcı karakter
2007 Kavak Yelleri Hakan Yardımcı karakter
2007 Üç Tatlı Cadı Yemek hocası Yardımcı karakter
2010 Güz Gülleri Yardımcı karakter
2011 Kollama Konuk oyuncu (132. bölüm)
2015-2017 Kiralık Aşk Koray Sargın Yardımcı karakter
2017-günümüz Yemekteyiz Kendisi Sunucu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...