Bir Litre Gözyaşı konusu nedir? 1 Litre Gözyaşı oyuncuları kimler?

Düzenleyen:
Bir Litre Gözyaşı konusu nedir? 1 Litre Gözyaşı oyuncuları kimler?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

1 Litre Gözyaşı dizisi ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu! Uzun zamandır ekranlarda tanıtımı dönmeye başlayan ve fragmanları yayınlanan dizi ile ilgili merak edilen bütün soruların cevabı haberimizde. Merakla beklenen dizinin ilk bölümünde neler oldu ve dizinin oyuncuları kimler ve dizinin konusu nedir? İşte detaylar...

Kanal D ekranlarının merakla beklenen dizisi Bir Litre Gözyaşı, ilk bölümü ile izleyiciyle buluştu. Gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin ilk bölümü heyecanla bekleniyordu. Başrollerinde Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı dizi ile ilgili merak edilenler sizlerle...

BİR LİTRE GÖZYAŞI KONUSU NEDİR?

Yönetmenliğini Serhan Şahin’in üstlendiği, senaryosunu Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı, Med Yapım-Mf Yapım imzalı dizi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Yeni sezonda Kanal D'nin ekrana süreceği Kore dizisi uyarlaması olan 1 Litre Gözyaşı'nın detayları belli oldu. 15 yaşında ölümcül bir omurilik soğanı hastalığına yakalanan, 25 yaşında da hayata gözlerini yuman Aya Kito’nun gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan Med Yapım - Mf Yapım imzalı “1 Litre Gözyaşı”; umut dolu, vazgeçmeyen, çabalayan ve ayakta duran bir ailenin hikâyesini izleyicilere sunacak. Dizi ilk bölümüyle 7 Ekim Pazar akşamı Kanal D'de yayınlanacak.

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Bir Litre Gözyaşı konusu nedir? 1 Litre Gözyaşı oyuncuları kimler?

BİR LİTRE GÖZYAŞI OYUNCULARI KİMDİR?

Cihan Yürekli (Miray Daner)

Yürekli ailesinin en büyük çocuğu… 18 yaşında, oldukça güzel, sevimli, yaşam enerjisi yüksek bir kız. Her zaman yaşıtlarından bir adım önde, mantıklı, ayakları yere basan yapısıyla ailenin parlak, sorumluluk sahibi, güvenilen çocuğu olmuş. Arkadaşları tarafından da sevilen, kollanan, sosyal yönü kuvvetli biri… Olaylara pozitif yaklaşan, hedeflediği her alanda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan ve oldukça başarılı bir genç… Gelecek vaat ediyor.

Figen Yürekli (Sanem Çelik)

Cihan’ın annesi… 40 yaşında, hala güzelliğiyle dikkat çeken, her şeye yetişmeye çalışan, enerjik bir kadın… Her zaman kendi tercihlerini yaşamış, bu uğurda gereken bedelleri ödemiş ama bundan hiçbir zaman pişman olmamış biri… Güçlü bir kadın, kolay kolay kimseye eyvallah etmiyor. El attığı her işte başarılı olan, mücadeleci bir karakter… Sahip olduğu dört çocuğa, iş hayatında zaman zaman tökezleyen kocasına, evinin idaresine, sağlık görevlisi olarak yaptığı işe, her şeye yetişmeyi başarıyor. En önemlisi bunları sevgiyle yapıyor.

Muzaffer Yürekli (Tolga Tekin)

Cihan’ın babası, 42 yaşında… Sevecen, iyi niyetli, yumuşak huylu ve muzip bir adam… Karısına aşık; kendini onunla bulmuş, daha doğrusu kendini Figen’in akışına bırakmış biri... Gençlik yıllarında savrulmaya müsait bir karakterken Figen’le tanışması hayatının dönüm noktası olmuş. Karısına duyduğu aşk, güven ve teslimiyetle iyi bir aile babasına dönüşmüş. Ailesi için yapamayacağı şey yok.

Bir Litre Gözyaşı konusu nedir? 1 Litre Gözyaşı oyuncuları kimler?

Elif Yürekli (Helin Kandemir)

15 yaşında, Cihan’ın kız kardeşi… Cihan kadar yetenekli ya da başarılı değil… Evin en büyüğü ya da en küçüğü de değil… Bu dezavantajlar onu Yürekli ailesinin en yüksek sesli, en kendini göstermeye çalışan ve en huysuz ferdi haline getirmiş. Her fırsatta sorumluluklarından kaçan, hayatın tadını çıkarmaya odaklı yaşayan bir kız… Cin gibi zeki fakat okul, dersler umurunda değil… Zekasını işine gelecek alanlarda kullanmayı tercih ediyor.

Deniz Yürekli (Görkem Mete Demir)

Cihan’ın erkek kardeşi, ailenin tek oğlu… Ergenliğe adım atmak üzere olan, aklı bir karış havada, kendi halinde bir çocuk… Dersleri son derece kötü ama hiç umrunda değil… Bütün hayatı futbol, futbolcular ve bilgisayar oyunları… Neredeyse ilgilendiği başka hiçbir şey yok.

Eda Yürekli (Revna Çolak)

Cihan'ın küçük kız kardeşi… Herkes tarafından fazlasıyla sevilen, ilgi gören, evin sevimli miniği… Yuvaya gidiyor.

Mahir Yetkin (Mert Yazıcıoğlu)

19 yaşında, Cihan’ın önce en yakın erkek arkadaşı, ilerleyen zamanlarda da her şeyi olacak… Karizmatik ama yaşıtlarından farklı biri, çevresiyle mümkün olduğunca az iletişim kuruyor. Doğuştan isyankar, bazen kabalığa varacak derecede dobra biri... Serinkanlılığı, kendine yeter hali, asiliği, herkese kendince kafa tutuşu akranları tarafından “tuhaf” biri olarak görülmesine neden oluyor ama bu bir yandan onu çekici de kılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...