EYT önergesi reddedildi | EYT son gelişmeler, EYT Son Dakika haberleri | Emeklilikte yaş önergesi reddedildi

Düzenleyen:
EYT önergesi reddedildi | EYT son gelişmeler, EYT Son Dakika haberleri | Emeklilikte yaş önergesi reddedildi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Emeklilikte yaşa takılanlar EYT haberleri internette en çok araştırılan konulardan olmaya devam ediyor. Emeklilikte yaş önergesi Genel Kurul'da MHP ve AK Parti tarafından reddedildi. Oylamada AK Parti ret oyu kullandı, MHP çekimser kaldı. Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin önergenin Meclis'te görüşülmesi İYİ Parti, CHP, HDP ve MHP'nin oylarıyla kabul edilmişti. Peki EYT'lilere bundan sonra ne olacak, emeklilikte yaşa takılanlar ne yapacak? İşte detaylar...

Emeklilikte yaşa takılanlar EYT son dakika haberleri...EYT ile ilgili son gelişmeler ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz. EYT son dönemlerde kamuoyu tarafından en çok araştırılan konularından biri haline geldi. EYT ile ilgili son dakika gelişmelerine haberimizdn ulaşabilirsiniz. Son dakika gelen bilgiye göre, Emeklilikte yaş önergesi Genel Kurul'da MHP ve AK Parti tarafından reddedildi.  Oylamada AK Parti ret oyu kullandı. MHP, Genel Kurul'da yapılan oylamada "ret" veya "kabul" yönünde oy kullanmadı. Bu sonuçla birlikte EYT önergesi reddedildi ve emeklilikte yaşa takılanlar yaşlarının gelmesini beklemeye devam edecek. Peki EYT'lilere şimdi ne olacak, emeklilikte yaşa takılanlar ne yapmalı? İşte EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Son dakika gelen bilgiye göre, Emeklilikte yaş önergesi Genel Kurul'da MHP ve AK Parti tarafından reddedildi.  Oylamada AK Parti ret oyu kullandı. MHP, Genel Kurul'da yapılan oylamada "ret" veya "kabul" yönünde oy kullanmadı.

İYİ Parti’nin, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının TBMM tarafından araştırılmasına ilişkin önergesinin görüşülmesi talebi, CHP, MHP ve HDP’nin desteğiyle kabul edilmişti.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR İÇİN TBMM’DE DÖRT PARTİDEN İŞBİRLİĞİ

TBMM’de, dört siyasi parti EYT konusunda ortak tutum takındı. İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun, emeklilikte yaşa takılan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi, sorunlarının çözümüyle, açılan yeni kadrolarla işsizliğin önüne geçilerek yeni istihdam olanaklarının oluşturulması amacıyla dün TBMM Başkanlığı’na verdiği araştırma önergesinin görüşülmesi ilişkin oylama yapıldı.

Oylamada İYİ Parti milletvekillerinin yanı sıra CHP, MHP ve HDP milletvekilleri de kabul yönünde oy kullanınca, konuyla ilgili önergenin görüşülmesi kabul edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...