2020 Survivor Eleme Adayı Kim Oldu, Dokunulmazlık Kim Kazandı? Survivor ilk eleme adayı yarışmacı kim?

Düzenleyen:
2020 Survivor Eleme Adayı Kim Oldu, Dokunulmazlık Kim Kazandı? Survivor ilk eleme adayı yarışmacı kim?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor 2020 ilk bölümü ile 16 Şubat akşamı ekranlara geldi. Acun Ilıcalı, Survivor tarihinin en erken elemelerinden birinin bu sezon gerçekleşeceğini belirterek ilk bölümde eleme adayının belirleneceğini açıkladı. Survivor'ın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı, Survivor 2020 ilk eleme adayı belli oldu. Survivor'da kim elendi, Survivor ilk elenen yarışmacı kim? merak ediliyor. İşte Survivor 2020 ilk eleme adayı...

Survivor ilk eleme adayı kim oldu, Survivor dokunulmazlık kim aldı, Survivor 2020 ilk elenen yarışmacı kim gibi konular sezonun ilk bölümü ile ekranlara gelen Survivor 2020 ile ilgili en çok merak edilenlerden oluyor. Survivor'ın ilk bölümünde ünlüler ve gönüllüler baraka ve dokunulmazlık oyununu oynandı. İşte Survivor'da yaşananlar...

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? DOKUNULMAZLIK KAZANAN TAKIM...

Survivor 2020 dokunulmazlık oyunu programın ilk bölümünde gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki çekişmeli mücadele izleyicilere keyifli dakikalar yaşatırken dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve barakanın sahibi olan takım kırmızı takım yani ünlüler oldu. Bunun üzerine gerçekleşen ada konseyinde eleme adayı belirlendi. 

Survivor 2020'de ilk eleme konseyinde 4 Evrim ve 5 Fatma ismi çıktı. Survivor 2020 ilk eleme adayı Fatma Günaydın oldu.

Survivor gönüllüler takımında; Yasin Obuz, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, Burak Yurdugör yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...