Zalim İstanbul Final Bölümü Yayınlandı! (Finalde neler yaşandı)

Düzenleyen:
Zalim İstanbul Final Bölümü Yayınlandı! (Finalde neler yaşandı)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul'da final heyecanı yaşandı, sevilen dizi ekranlara veda etti! Verilen koronavirüs arasından sonra geçen hafta yeni bölümü ile ekranlara gelen dizi, 22 Haziran akşamı final yaptı! 39 bölümlük maceranın sonunda diziseverleri nasıl bir final izledi, son bölümde neler oldu? İşte sevilen dizinin final bölümüne dair detaylar...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi final bölümü ile 22 Haziran akşamı ekranlara geldi, büyük heyecan sona erdi! Genç oyuncu kadrosu ve deneyimli isimlerin bir arada olduğu dizi sosyal medyada çok konuşulmuş, pazartesi akşamlarına damga vurmuştu. Koronavirüs salgını sonrası final kararı alan dizi, 22 Haziran akşamı final bölümü ile veda etti. Zalim İstanbul final bölümünde neler oldu? 

Zalim İstanbul Final Bölümü Yayınlandı! (Finalde neler yaşandı)

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zalim İstanbul'da bu akşam hem anne hem babasını kaybeden Cenk radikal bir karar alıyor. Cenk'in bu kararının ardından Nedim ile vedalaşma anı köşkte duygusal anların yaşanmasına neden oluyor. Nedim, Cenk'e onun hasta olduğunu öğrendiğini ve eğer bir olursak bütün zorlukların üstesinden geliriz mesajı verse de Cenk var olan tek şansını oğlu ile seyahate çıkarak değerlendirmek istiyor.

Nedim'in tüm ısrarlarına rağmen beklenen Cenk oğlu ile beraber seyahate çıkıyor. Seher, Ceren'in ölümünden annesini sorumlu tutarken gizli bir gerçek daha ortaya çıkıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...