Ermenistan Karabağ'a teröristleri yerleştiriyor

Düzenleyen:
Ermenistan Karabağ'a teröristleri yerleştiriyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ermenistan bir taraftan silahlanıyor, diğer taraftan Suriye'den, Irak'tan ve Lübnan'dan getirdiği PKK'lı teröristleri işgal altındaki Dağlık Karabağ'a yerleştiriyor. Ermenistan yine bölge barışını tehdit edecek eylem gerçekleştiriyor. Ermenistan'ın bu kez işgal ettiği Karabağ'da, Azerbaycan'a karşı savaştırmak için Irak, Suriye ve Lübnan'dan terörist topladığı ortaya çıktı.

Ermenistan’ın sinsi oyununa tepki gösteren Azerbaycan İslahatçı Gençler Birliği Başkanı Ferit Şahbazlı “Son zamanlarda Ermenistan, Lübnan da dahil olmak üzere birçok ülkeden teröristleri işgal altındaki Azerbaycan topraklarına Ermeni aileleri adı altında yerleştirmeye başladı. Lübnan'dan Karabağ'a getirilen Ermeniler, Azerbaycan ve Türkiye'ye karşı nefret ruhunda yetişmişler. Ermenistan, muhtemel bir savaşta bu militanları Azerbaycan'a karşı kullanmayı planlıyor. Ermenistan bölge ile hiçbir ilişkisi olmayanları yasadışı yollarla Karabağ topraklarına yerleştiriyor. 30 yıldır zorla kendi topraklarından çıkarılmış Azerbaycanlılar ise evlerinegeri dönmesini engelliyor" diye konuştu.

Şahbazlı "AGİT Minsk Grubu eşbaşkanları ve grubun üye devletleri, aynı zamanda uluslararası kamuoyu bu provakasyonlara karşı çıkmalı ve adaletli bir duruş sergilemelidir" çağrısın yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...