Pakistan'da patlama! 10 ölü, 39 yaralı

Düzenleyen:
Pakistan'da patlama! 10 ölü, 39 yaralı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Pakistan'da baraj inşaatında çalışan işçi ve mühendisleri taşıyan otobüsün patlaması sonucunda 10 kişi öldü 39 kişi yaralandı.

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde bir otobüsta patlama oldu.  Meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 2'si asker, 4'ü yabancı uyruklu 10 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, 39 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

ÖLENLERİN 6'SI ÇİNLİ

Pakistan'ın Hayber-Pahtunhva eyaletine bağlı Yukarı Kohistan bölgesinde inşaatı devam eden bir baraja işçi taşıyan otobüsün patlaması sonucu 10 kişi hayatını kaybederken, 39 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve kurtarma ekibi sevk edilirken, yaralılar Pattan İlçe Merkez Hastanesi’ne (DHQ) kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerden 6’sının Çin uyruklu, 2’sinin ise paramiliter güvenlik görevlisi olduğu belirlendi.

1 ÇİNLİ MÜHENDİS VE 1 ASKER KAYIP

Patlamanın ardından 1 Çinli mühendis ve 1 askerin kayıp olduğu bildirildi. Bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldığı aktarıldı. Patlamanın nedeni henüz bilinmezken, bombalı saldırı olduğundan şüphelenildiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...