17 Ocak okullar tatil mi? Yarın okul var mı İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
17 Ocak okullar tatil mi? Yarın okul var mı İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara?

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Okullarda ara tatile az bir süre kala öğrenciler 17 Ocak okullar tatil mi? Yarın okul var mı İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara? sorularına yanıt aradı. Merak edilenlerin yanıtı haberimizde yer alıyor.

Eğitim ve Öğretim yılının ilk döneminin bitmesine kısa süre kala öğrenciler ve veliler 17 Ocak okullar tatil mi? Yarın okul var mı İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara? sorularının yanıtını araştırdı. Detaylar...

17 OCAK OKULLAR TATİL Mİ?

17 Ocak günü okullarda eğitime devam edilecek. Herhangi bir tatil duyurusu yapılmadı. 

ARA TATİL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Öğrenciler 19 Ocak günü karnelerini aldıktan sonra ara tatil başlamış olacak. 

Sömestr tatili, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma günü sona erecek. Okullar için çalacak ikinci dönem zilinin takvimi ise şöyle; 5 Şubat 2024 Pazartesi öğrenciler ders başı yapacak ve ikinci yarıyıl başlayacak. MEB takvimine göre okullar 14 Haziran 2024 Cuma günü yaz tatiline girecek. İkinci dönem için yapılan ara tatil ise 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında olacak şekilde.

İKİNCİ DÖNEM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Okullarda ara tatilin ardından eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi 5 Şubat 2024 tarihinde başlayacak. 

 

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...