Yarıyıl tatilinde ev ödevi verilmeyecek mi? MEB açıkladı! Yarıyıl tatilinde ev ödevi yok mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yarıyıl tatilinde ev ödevi verilmeyecek mi? MEB açıkladı! Yarıyıl tatilinde ev ödevi yok mu?

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Eğitim ve Öğretim yılında yarıyıl tatili başlıyor. Öğrencilerin ve velilerin gündeminde ise Yarıyıl tatilinde ev ödevi verilmeyecek mi? MEB açıkladı! Yarıyıl tatilinde ev ödevi yok mu? soruları yer aldı. Detaylar haberimizdedir.

İlk ve ortaöğretim kurumları yarın 16 gün sürecek yarıyıl tatilini girecek. Arama motorlarında ise Yarıyıl tatilinde ev ödevi verilmeyecek mi? MEB açıkladı! Yarıyıl tatilinde ev ödevi yok mu? soruları gündeme geldi.

YARIYIL TATİLİNDE EV ÖDEVİ VERİLMEYECEK Mİ?

Yarıyıl tatiline az bir süre kalmasıyla beraber öğrenciler ev ödevi olup olmayacağını merak etti. MEB ise konu ile ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamaya göre yarıyıl tatilinde test çözme, özet çıkarma gibi ev ödevleri verilmeyecek. 

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarını öncelik olarak gördü ve öğrencilerin yaşlarına uygun şekilde aileleriyle yapabilecekleri etkinliklerle güzel zaman geçirmelerine yönelik etkileşimli dijital rehber kitaplar hazırladı.

Yarıyıl tatilinde ev ödevi verilmeyecek mi? MEB açıkladı! Yarıyıl tatilinde ev ödevi yok mu?

YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN BİTECEK?

Yarıyıl tatili, 22 Ocak Pazartesi başlayacak ve 2 Şubat Cuma sona erecek. İkinci dönem, 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran Cuma günü sona erecek.

İKİNCİ DÖNEM ARA TATİLİ NE ZAMAN?

Okullarda ikinci dönem ara tatili 8-12 Nisan tarihinde yapılacak. 2024-2025 eğitim öğretim yılı ise 9 Eylül'de başlayacak.

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...