Çanakkale 1915’e ses bariyeri

Çanakkale 1915’e ses bariyeri

EKONOMİ Haberleri

Çanakkale’nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatı kapsamında, bağlantı yoluna çevreci ses bariyeri yapıldı.

Köprü güzergâhının en yakın yerleşim birimi olan Yülüce mevkiinde bölgeden geçen araçların gürültüsünün kesilmesi amacıyla 1 kilometre uzunluk ve 3 metre yüksekliğinde bariyer monte edildi. Çalışmayı yapan şirketin Genel Yönetim Direktörü Nejan Hatko, bariyerle kara yolu gürültüsünün yaşam alanlarına ulaşmasının önüne geçildiğini söyledi. Operasyonu 45 günde tamamlayıp hedeflenen gürültü düşüşünü yakaladıklarını vurgulayan Hatko, şöyle konuştu: Kauçuk gürültü bariyerleri yüzde 100 çevreci olup geri dönüşümlü malzemeden elde edilmiştir ve tüm Avrupa standartlarındaki başarılı test sonuçlarına ve sertifikalara sahiptir. Tamamen yerli olan üretimimiz, üzeri sentetik çim kaplı dekoratif görünüme sahip olup doğal görünüm barındırmaktadır. Akustik ömrü tamamlandıktan sonra tekrar geri dönüşüm için uygun bir malzemedir. Hiçbir zaman çevreye karışmayacak, her zaman yeniden kullanılabilir döngü içinde kalacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...