Bakan 20 Aralık gecesini anlattı, gündem oldu

Düzenleyen:
Bakan 20 Aralık gecesini anlattı, gündem oldu

EKONOMİ Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Nurreddin Nebati, 20 Aralık gecesine dair anısını paylaştı. Bakan Nebati, dövizdeki düşüşün bu kadar hızlı gerçekleşeceğini kendilerinin de beklemediğini söyleyerek anlattıkları sosyal medyada gündem oldu.

CNN Türk'te katıldığı canlı yayında 20 Aralık gecesi hakkında da konuşan Bakan Nebati, “Biz konuşmadan sonra dövizin düşmesini bekliyoruz ama bu kadar hızlı beklemiyorduk. Yerimde duramıyorum döviz düşüşünü gördüğümde kıpır kıpır oldum." ifadeleriyle o geceki heyecanını dile getirdi. Bakan Nebati'nin ifadeleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

"20 ARALIK BÜYÜK BİR GECEYDİ, MUHTEŞEM BİR ŞEY OLDU"

Dövizin sert düşüş yaşadığı geceyi de anlatan Bakan Nebati, şu ifadeleri kullandı;

"Cumhurbaşkanımız, o toplantı (Kabine) sonrası büyük bir özgüvenle gelmiş. İnanmış; ‘evet buldum buldum, faiz artırılmadan bu işlerin olacağını’ söyleyecek bir edayla geliyor, büyük bir enerjiyle söylüyor ve biz sözünün bitmesini bekliyoruz. Sözü bittikten sonra telefonlara anında döviz fiyatlarının düştüğü yansıyor. Biz konuşmadan sonra dövizin düşmesini bekliyoruz ama bu kadar hızlı beklemiyorduk. Yerimde duramıyorum döviz düşüşünü gördüğümde kıpır kıpır oldum. Arkadaşlara sordum biz bir şey yaptık mı? Yok efendim. Lan nasıl? Harika… 20 Aralık büyük bir geceydi. Muhteşem bir şey oldu."

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...