Alves halka arz katılım endeksine uygun mu, helal mi? Alves Kablo halka arz hisse fiyatı kaç TL?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Alves halka arz katılım endeksine uygun mu, helal mi? Alves Kablo halka arz hisse fiyatı kaç TL?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Alves 22 - 23 şubat tarihlerinde halka arz oldu ve hisse fiyatı belli oldu. Dini hassasiyeti olan yatırımcılar Alves halka arz katılım endeksine uygun mu, helal mi sorusunun cevabını araştırıyor. Alves Kablo halka arz hisse fiyatı kaç TL merak ediliyor. İşte detaylar...

Helal hassasiyeti olan yatırımcılar halka arz yapılan hisselerde katılım endeksine uygun olup olmadığına bakıyor. Alves Kablo'nun halka arz olmasıyla, Alves halka arz katılım endeksine uygun mu, helal mi sorusunun cevabı araştırılıyor. Detayları haberimizde derledik.

ALVES HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Alves halka arz katılım endeksine uygun mu belli oldu. Helal hassasiyete olan yatırımcılar için Alves halka arz katılım endeksine uygundur. Alves Kablo halka arz 22-23 Şubat tarihlerinde halka arz oluyor. Borsa İstanbul'da ALVES koduyla işlem görecek. 

ALVES KABLO HALKA ARZ HİSSE FİYATI KAÇ TL?

Alves kablo halka arz hisse fiyatı 9,45 TL olarak belirlendi. Alves halka arz katılım endeksine uygun mu, helal mi? Alves Kablo halka arz hisse fiyatı kaç TL? - 1. Resim

ALVES KABLO HALKA ARZ KAÇ LOT?

Alves Kablo halka arz 2.1 milyon katılımcı olması halinde 16 lot, 2.5 milyon katılım da 13 lot, 3.3 katılım 10 lot, 4.5 milyon katılım ise 7 lot şeklinde dağılıyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...