TFF: Futbol ruhuyla bağdaşmıyor

TFF: Futbol ruhuyla bağdaşmıyor

FUTBOL Haberleri

TFF Süper Derbi'nin ardından çıkan olaylar hakkında soruşturma açıldığını duyurdu. Federasyon açıklamasında sorumluların cezalandırıcalağı ifade edildi


Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrasında çıkan olaylara ilişkin, ''Futbolun ruhuyla bağdaşmayan, tarihi bir rekabete asla yakışmayan, taraflı-tarafsız herkesin yüreğini acıtan bu tabloyu kabullenmek, hoşgörü ile karşılamak, sebebi ne olursa olsun alışılagelmiş bir saha olayı gibi görmek asla mümkün değildir. Türkiye Futbol Federasyonu, bu aşamada çok yönlü bir değerlendirme yaparak gereken yaptırımları uygulayacaktır'' denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrasında çıkan olaylarla ilgili, ''Yaşanan olayların sorumluluğunu Türkiye Futbol Federasyonu'na yıkmaya kalkışmak, asıl nedenleri göz ardı etmeye kalkmak, kelimenin tam anlamıyla insafsızlıktır'' denildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...